Freza diamantata fina R5 mm pentru Pro-Edger - RUBI-16957

Rubi
310,03 RON (TVA inclus)
Rubi
TRANSPORT GRATUIT pt. cumparaturi de minim 299 RON
Cod produs - SKU RUBI-16957
Stoc limitat

Descriere

Freza diamantata fina R5 mm pentru Pro-Edger - RUBI-16957


Frezele diamantate RUBI PRO-EDGER R permit tesirea de înaltă precizie a tuturor tipurilor de placi ceramice, piatră naturală, artificială sau sinterizată cu grosimi de până la 5 sau 10 mm, uscată, în funcție de modelul de freza selectat.


Gama este alcătuită din freze de șlefuit variate care permit întotdeauna obținerea celor mai bune rezultate. Toate frezele din gama RUBI PRO-EDGER R prezintă o unire a granulelor de diamant prin intermediul sistemului de sudare lipită în vid care garantează o rezistență ridicată a particulei de diamant, precum și o performanță ridicată a frezei.


Utilizarea corectă a diferitelor granulometrii ne va permite să realizăm ca suprafețele prelucrate să fie netede și omogene. Obținerea rezultatelor dorite și a celor mai bune performanțe ale produselor noastre.


Toate frezele diamantate RUBI PRO-EDGER R sunt pentru utilizare exclusivă cu accesoriul RUBI PRO-EDGER R pentru polizoare mici. Se recomanda folosirea frezelor RUBI PRO-EDGER R la turatii intre 9000 si 12000 rpm.

Detalii

SKU
RUBI-16957
Greutate
1 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review