Despre noi

Salut,


Probabil ai ajuns pe aceasta pagina pentru ca te intrebi cine suntem si ce facem. Ai ajuns unde trebuie :)


Suntem o firma cu traditie (fondata in 1994) in domeniul sculelor, echipamentelor si a accesoriilor pentru constructii. In 2018 am lansat acest site dedicat exclusiv tehnicii diamantate. Pe principiul bun la toate = grozav la nimic, noi am ales sa fim excelenti in domeniul tehnicii diamantate, in special in domeniul discurilor diamantate, carotelor si frezelor diamantate, dar nu neglijam nici taierea cu fir diamantat sau slefuire cu platorui diamantate.


Iti punem la dispozitie prin acest magazin virtual, o gama variata si avantajoasa de produse de taiere, frezare,slefuire cu diamant de pe piata din Romania.


Aici ai acces la branduri de renume precum: Makita, Norton - Saint Goben, DiaTech, dar si la branduri specializate precum: Rubi, Montolit, Raimondi, Ghines, Tyrolit etc.

Totodata ai acces si la brandul nostru propriu: produse testate de noi - DiamantatExpert


Suntem o echipa tanara, dar cu experienta mare deoarece invatam de la clientii nostri; Asa ca te rugam sa ne scrii parerile si sfaturile tale pentru ca noi sa imbunatatim serviciile si produsele. Asa ne ajuti pe noi, dar si pe colegii tai sa ia cele mai bune decizii.